Vintage stijl jurken

Een definitieve beschrijving van ‘vintage style’, zou de eeuwige shift jurk. Een verschuiving jurk heeft een persoonlijke favoriet van mij al jaren. Of het nu in mijn hectische college ‘slaapgebrek’ dagen, toen ik kon niet gehinderd worden om te beslissen wat te dragen, of in die plaats baby te moe om te schelen wat ik draag ‘fase. De verschuiving jurk is gewoon de makkelijkste soort kledingstuk te dragen, en je zal gemakkelijk te beheren om te kijken als een glamour poes met niet al te veel inspanning. Om het heel simpel te zeggen, het duurt bijna een minuut om te veranderen van saai naar fab.

De bijzondere jurk ontwerp begon in de jaren ’60. Een jurk die is recht gesneden van de buste lijn naar beneden, en geen gedefinieerde lijn rond de taille. Soms kan het een beetje een flare hebben aan de zoom, maar in het algemeen is zeer recht in termen van de snede van het lichaam. Lily Pulitzer, de beroemde ontwerper en socialite, was verantwoordelijk voor het maken van het ontwerp dat soms werd gezien als een work-wear jurk vorm, werd upper class, chique en main stream. Ze was een nicht van Jackie Kennedy, die een joviale huisvrouw, begon ze te verkopen sap bij Palm Beach, Florida. Ze wilde een jurk die het sap vlekken verborg maken, dus ze hebben veel gedrukte verschuiving jurken die gemakkelijk te dragen waren. Het hebben van een bescheiden sap staan, werd ze gevraagd door welgestelde dames die, rijden door, wilde de jurk in plaats daarvan kopen.

Lily Pulitzer had haar interesse omgezet in een bedrijf, het krijgen van haar beroemde neef van haar creatie die gewoon een impuls aan de verlegen ontwerper in de schijnwerpers te dragen. Zodat de jurk werd wat iedere huisvrouw wilde dragen, en de kleurvariaties van de ontwerpen inspireren voor de komende jaren.

Met de trend van skinny jeans en leggings steeds de legendarische meest hardwerkende item in onze garderobe, de jurk werd onvermijdelijk onze tweede favoriet. Tekortschieten op onze halverwege het bovenbeen, zonder plakkerig stof, gewoon makkelijk te ademen katoen of andere natuurlijke materialen, en geen beperkt taille lijn om u te beperken tot slechts een salade blad eten, de jurk is uitgegroeid tot het ding om te dragen op een skinny jeans of legging.

De vintage jurk uit de jaren 60 heeft zeker bewezen een van de meest veelzijdige outfits die is vertaald naar de moderne tijd. Voor degenen onder ons die niet hebben gekregen een benijdenswaardige figuur als la Olivia Palermo, kunnen we op zijn minst glamoureuze zonder enige pijn in een vintage stijl shift jurk. Kies uit een grafisch patroon, kleurrijke bloemenprints, of zelfs tribale geometrische patronen, er is altijd een keuze die er voor je.

This entry was posted in Jurk tips voor meisjes. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>