Looien: Het draait allemaal om de huid

Om een mooi kleurtje die zal duren, moet je doen wat de grote schilders van weleer deed met hun doeken, moet je je canvas, dat is uw huid voor te bereiden. Wanneer u bruinen het allemaal over de huid. Gezonde huid die gehydrateerd en gehydrateerd zal de sport een donkerder kleurtje langer. Dus bereid je huid voordat je bloot aan UV-licht, of het nu buiten in de zon of bij een bezoek aan uw zonnestudio.

tanning

Ja, een mooi, zelfs gloeiende tan neemt het werk. Uw huid is het grootste orgaan in je lichaam, voortdurend vernieuwen en u beschermen tegen schadelijke elementen rond. Het verdient alle zorg die u kunt geven. Het eerste wat je kunt doen om je huid gezond en klaar voor het looien zijn is te exfoliëren. Wanneer u exfoliëren je te ontdoen van alle dode huidcellen, zodat u een laag van de huid die tijd om kleur in plaats van dode huidcellen die eraf zal vallen ontwikkelen heeft bruinen. Exfoliating is best gedaan met een loofah, maar er zijn veel verschillende soorten body scrubs en schrobben werktuigen beschikbaar.

Zorg ervoor dat alle dode huid loskomt, maar niet te hard schrobben, moet het niet oncomfortabel te zijn en te zorgen dat de huid niet daarna krijgen geschaad, gelden looien lotion of een moisturizer om de huid soepel te houden. Opbouwen van een tan helpt de huid om vitamine D, die op zijn beurt helpt bij de absorptie van calcium in het lichaam en gezonde botgroei produceren.

De blootstelling van de huid aan UV zorgt ervoor dat de cellen genaamd melanocyten melanine produceren in een poging om de huid te verbranden stoppen. Dit betekent niet dat het hebben van een kleurtje betekent dat je niet verbrand. Uw tan is een waarde van ongeveer een SPF 4 die niet zo hoog. Het toepassen van SPF crèmes is een must omdat ze beschermen de huid bij blootstelling aan UV-stralen.

Wanneer het bruinen van de SPF moet 8 of 10. Worden Wanneer je niet bruinen dit moet echt SPF zijn 15 of hoger, afhankelijk van wat je doet en wat de blootstelling is. Met behulp van SPF crèmes zal helpen om je kleurtje langer te bewaren. Als u wilt gezonde huid die bruint goed moet je voedingsmiddelen die rijk zijn aan beta-caroteen zoals wortelen, tomaten, radijs en broccoli in uw dieet en altijd veel water te drinken gedurende de dag zijn op te nemen, zodat uw systeem voldoende vocht aan de huid te hydrateren wanneer het nodig heeft.

This entry was posted in Schoonheid en gezondheid. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>