Hoe maak je een DIY bruiloft gastenboek

De bruiloft is een van de belangrijkste gelegenheden in ons leven. We doen heel veel moeite om het succesvol te maken, maar als het hele feest een waas wordt. We kunnen ons niet herinneren wie er daar was of hoe ze met jullie vieren op deze dag. Dat is wanneer de boeken binnenkomen. Het gastenboek is een manier om met je gasten op de trouwdag in de buurt te komen en het is een van de schatten die je elk jubileum blijft bekijken. Zou het niet leuk zijn om je eigen gastenboek te maken en dit item een ​​waardevol stuk te maken om je aan je grote dag te herinneren? In dit artikel gaan we weten hoe we een DIY-gastenboek voor de bruiloft kunnen maken.

The Steps In Making A DIY gastenboek bruiloft origineel:

(Instructies voor conventioneel gastenboek):

1. Koop een plakboek of een eenvoudig dagboek bij de dichtstbijzijnde boekhandel. Zoek naar degene die een ringband heeft en die plat gelegd kan worden zodra deze op de tafel is geopend.

2. Wees creatief en versier de cover van je gastenboek. Kies een aantal kunstwerken die bij het motief van uw bruiloft passen. Knip vervolgens deze papieren uit en plak deze op de hoes. Ga dan als een paar naar enkele van je foto’s en maak er een collage van. Of beter nog, plak een kopie van je huwelijksuitnodiging om je te herinneren aan de gelukkigste dag voor jou en je man.

3. Zodra je de omslag van je gastenboek hebt versierd, pak je het en plak je het voor de cover zodat alle gasten het kunnen zien. Moedig ze aan bij te dragen aan het boek. Laat ze zich vrij voelen om alles wat ze in het bericht schrijven voor jullie beiden uit te schrijven. Dedicaties worden ook aangemoedigd om hen te helpen creatief te zijn met hun write-ups. Laat ze bovendien iets tekenen als woorden niet genoeg zijn om hun boodschap aan jullie beiden over te brengen.

4. Plaats het gastenboek vlak voor de deur voordat u de receptie binnengaat. Voeg enkele markeringen met verschillende kleuren toe zodat iedereen zijn creatieve kant kan gebruiken. Controleer de markeringen eerst vóór de huwelijksdag en zorg ervoor dat deze niet bloeden om te voorkomen dat iemand het verprutst voordat hij de receptie betreedt.

(Instructies voor gastenboek met notitiekaart):

1. Koop decoratieve notakaarten met dezelfde kleur in uw bruidskleuren. Zorg ervoor dat elke gast er een zou moeten hebben.

2. Koop dan wat kunstbenodigdheden zoals gekleurde pennen, diverse stickers en metalen pennen en gebruik deze om elke kaart te versieren. Je verbeelding is je limiet dus ontketen je artistieke kant en maak van elke notitiekaart een meesterwerk.

3. Leg de notitiekaarten op de tafel vóór je de receptie binnengaat en laat een briefje achter waarin alle gasten worden aangemoedigd om creatief te zijn met hun boodschap en signeersessies.

Een eenvoudige aanraking van creativiteit gaat een lange weg. Maak je eigen gastenboek voor de bruiloft en je kijkt terug op je trouwdag op een meer speciale manier dan de gebruikelijke.

This entry was posted in Levensstijlen. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.