Factoren te overwegen bij het kiezen van dameshoeden

Hoeden zijn een belangrijk fashion statement dat elke vrouw zou moeten maken. Hoeden zijn ideaal voor het bieden van bescherming tegen de zon en waaruit de perfecte afwerking van een aantrekkelijke outfit. Er zijn verschillende hoeden van vrouwen beschikbaar met verschillende stijlen en ontworpen voor een bijzondere gelegenheid.

Hats

Er zijn dames formele hoeden ontworpen voor Royal Ascot, kerk, bruiloften, begrafenissen of voor een avondje uit. Deze hoeden komen in een verscheidenheid van kleuren, afmetingen en merken te voorzien voor elke vrouw. In het verleden werden de hoeden gedragen vanwege hun belangrijke maatschappelijke betekenis. Vandaag de dag zijn veel van de vrouwen te voorkomen dragen van hoeden, omdat ze niet weten hoe je de juiste hoed kiezen. De volgende zijn enkele van de tips om te overwegen bij het kiezen van een hoed, inclusief:

· Huid toon / conditie van het haar

Als je een rooskleurig cast huid, zal je zien er erg goed in de hoeden die zijn voorzien van roest, rood of roze. Dames met een gele ondertoon of donkere huid er goed uitzien in een hoed van kleur, met de donkere tinten bewijzen beter dan het licht degenen. Hoeden zien er goed uit op een hoofd dat slimme uitziet. Als je kort haar, kunt u deze stoppen achter je oren, terwijl de middellange of lange haar, moet naar achteren worden getrokken in een korte paardenstaart. Alleen een beetje van je haar moet worden gezien van onder de hoed om te helpen verzachten je look.

· Postuur / gezicht verhouding & vorm

Het is belangrijk om een hoed die overeenkomt met uw gestalte en gezicht te kiezen. Als u een lange vrouw, kunt u overwegen een grotere hoed, maar zorg ervoor dat de rand is niet breder dan je schouders. Vrouwen met kleinere gezichten en lichamen moeten kiezen voor kleiner dan gemiddeld hoeden, tot een situatie waarin de hoed kijkt overweldigend voorkomen.

Als je een rond gezicht, kiezen voor een hoed met een brede rand en hoge kroon beschikt. Vrouwen met ovale gezichten zien er goed in elke stijl, terwijl vrouwen met langere gezichten zien er beter uit in hoeden met een kortere kroon en brede rand. Vrouwen met een hartvormig gezicht moeten kiezen voor middelgrote randen en middelgrote gekroond hoeden, maar moet hoog kronen vermijden.

· Outfit & seizoen

Het is belangrijk om je outfit en het seizoen te overwegen bij het kiezen van een hoed. Als u van plan bent om een pak te dragen, een formele hoed komt handig. Er moet een goede coördinatie tussen de kleur van uw kleding en de hoed zijn. Daarom, als het pak heeft een enkele kleur, kunt u proberen op een gedrukte hoed. In de zomer moet u kiezen voor lichtgewicht hoeden, zoals stro en fluweel of gevoeld in de winter.

This entry was posted in Modetrends, Stijlvolle accessoires. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.