Celebrity Kapsels

Voor degenen die niet te jong om te onthouden (of degenen die niet in ontkenning over het leven door middel van een van de beroemdste tijdperken in de muziekgeschiedenis), de Beatles bracht niet alleen hun eigen merk van de muziek aan de wereld, ze inspireerde ook een kapsel dat stylisten hadden over de hele wereld lokken knippen volgens de mop top kapsel droeg door de jongens uit Liverpool.

De vrouwen die de slag van een Trend

Wereldberoemde haarstylisten, van wie sommigen zijn beroemdheden in hun eigen recht, niet allemaal hetzelfde antwoord geven op de vraag over de meest gevraagde celebrity kapsels van klanten. Maar deze drie vrouwen altijd wel ergens op hun lijst.

jennifer-aniston

De definitieve haar icoon van de jaren 90 is Jennifer Aniston; meer specifiek, het karakter speelde ze in de tv-serie, Friends. “Rachel” is een perfect gelaagde bob nauwelijks rust op de schouders en zorgvuldig vormgegeven om het frame en vlakker het gezicht. Het blijft een van de meest gevraagde celebrity kapsels aller tijden.

De eeuwige geliefde en steunpilaar van de romantische komedie genre inspireerde een andere veelgevraagde beroemdheid kapsel. Meg Ryan’s korte, schokkerige shag blijft populair, vooral in deze moderne tijd waarin vrouwen zijn geëvolueerd om kampioen multitaskers geworden. Een koud kunstje om de zorg voor en geopend te worden gestyled up of gewoon vinger-gedroogd als je hoofd uit de deur, het is een stijl die resoneert met het leven van drukke vrouwen overal.

Het is onmogelijk om te spreken van iconische kapsels zonder vermelding van de engel die een generatie van vrouwen geïnspireerd op laag, vorst en föhnen hun haar tot een centimeter van piekerige perfectie. De meeste salons van die tijd toonde de poster van Farrah Fawcett in een rode tank top gevangen in een ongedwongen pose keek recht in de camera, hoofd gooide iets terug met haar wereldberoemde lokken framing haar delicate gezicht en perfecte glimlach.

Celebrity Kapsels van vandaag

Met de komst van betaalbare hair extensions en pruiken gemaakt van natuurlijke haren, wordt het steeds makkelijker voor vrouwen om gewoon kopen het celebrity kapsel ze willen, zonder dat het onderwerpen van hun eigen haar naar een stylist knippen scharen. Fans kunnen het kapsel van hun idolen hebben elke keer als ze daar zin in heeft, of zo snel trends of hun begrotingen laten gaan naar de volgende beroemdheid.

Het is moeilijk om echte persona Nicki Minaj’s peg onder de verschillende pruiken die ze draagt​​, maar misschien is dat een deel van haar enorme aantrekkingskracht. Ze houdt haar volgelingen gissen. Ze is de ultieme kameleon van de hairstyling wereld. In 2012, Draya, een andere gedurfde stijl-setter, is sport een trendy bob denken aan Victoria Beckham “Pob” (genoemd naar Posh Spice, Victoria’s eenmalige Spice Girl persona).

Voorbij zijn de tijden dat haarstylisten kregen een foto van een beroemde celebrity, gevolgd door een snelle maar hoopvol, “Ik wil dat je naar me kijken als dat!” Deze dagen, al een vrouw moet doen is naar een gerenommeerde haarverlenging salon en vraag om hun nieuwste Minaj of Ciara haar stuk en komen thuis kijken (en strutting) als hun idool. Hoe makkelijk is dat?

This entry was posted in Kapsel 2014. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.